Om företaget

Företagsprofil - Vår policy

Extrutec - ledande leverantör till svensk plastindustri, inriktad på extruderade produkter – profil, rör, folie, återvinning – med Europas ledande tillverkare av extruders och följd- utrustningar som samarbetspartner.
Vi är ett företag med nära och tät kontakt med vår kundstam och arbetar med såväl total- som dellösningar för utveckling av kunden produktsortiment. Vi har ett serviceåtagande som sträcker sig från reservdelar, tillbehör och sökande av nya kompletteringar till befintliga; såväl egna som andra leverantörers utrustningar. Allt för att ge kunden bästa hjälp med lösningar, och förutsättningar för vinstgivande produktion.

Historik:

Svanström Extrutec AB bildades 1991 som en fortsättning på verksam inom Sikema AB och Sikema Maskin AB. Det finns en 40-årig erfarenhet och kunskap inom plastextrusion i företaget. Vår policy är att vara specialiserade på utrustningar inom specialområdet för att ge våra kunder den kunskap som de saknar.

Vår affärsidé

Inom extrusion av plastprodukter erbjuda kundkretsen en nära relation och sakkunnighet samt introducera ny teknologi för förbättrad konkurrens- situation. Att förbinda våra specialister inom produktion- och processteknik, med marknadsorienterade kundföretag i form av utrustningar, konsult och utbildning. Marknadsanpassade produktionslösningar för både små och stora företag med olika förutsättningar.

Vår vision

Vara marknadsledande, välrenommerad samarbetspartner inom extrusion av profil-, rör-, och filmtillverkning, liksom återvinning. Basis kvalitetstänkande, produktions-rationalisering; från idé till slutprodukt för marknaden.


Leverantörer